[ Annons ]

Publicerat 29 februari, 2016

Han lämnar Hufvudstaden – blir vd på Svenska Hus

Daniel Massot, chef för Affärsområde Göteborg och medlem av koncernledningen i Hufvudstaden sedan 2009, lämnar företaget för tjänsten som vd hos Svenska Hus AB.

Svenska Hus styrelse har utsett Daniel Massot till ny vd för bolaget, med tillträde den 1 september 2016. Daniel kommer närmast från Hufvudstaden där han idag är Affärsområdeschef. Han har en bred och gedigen bakgrund från bygg- och fastighetsbranschen.

[ Annons ]

– Efter lärorika år som affärsområdeschef ser jag med stor förväntan fram emot att bli en del av Svenska Hus team och en del av ett företag som med personligt engagemang aktivt arbetar med fastighetsutveckling och förvaltning, tillsammans med mål att driva tillväxt i de tre storstadsregionerna, säger Daniel Massot, tillträdande vd.

Han kommer att lämna sin nuvarande tjänst efter sex månaders uppsägningstid och processen att rekrytera en efterträdare har nu inletts.

– Daniel Massot har under flera år bidragit till Hufvudstadens positiva utveckling, inte minst i Göteborg och jag önskar honom lycka till framöver, säger Ivo Stopner, vd för Hufvudstaden, i ett pressmeddelande.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]