[ Annons ]

Pontus Werlinder, vd. Foto: Telge bostäder.
Publicerat 22 oktober, 2019

Han blir vd för Telge Bostäder och Telge Hovsjö

Pontus Welinder har sedan februari varit tillförordnad vd för Telge Bostäder och Telge Hovsjö. Nu har styrelsen beslutat att ge Pontus Werlinder fortsatt förtroende.

– Pontus är en trygg lösning för Telge Bostäder och Telge Hovsjö. Han har prövats relativt lång tid som tillförordnad vd och jag, tillsammans med mina styrelsekollegor, har fullt förtroende för Pontus i den här rollen, säger Telge Bostäders och Telge Hovsjös styrelseordförande Yilmaz Kerimo.

[ Annons ]

Telges koncernchef Juan Copovi-Mena är nöjd över att Telges bostadsbolag har fått en permanent lösning på vd-posten.

– Jag är glad att Pontus har tackat ja till att fortsätta leda Telge Bostäder och Telge Hovsjö. Pontus är en engagerad ledare som under sin tid som, först fastighetschef och sedan tillförordnad vd och affärsområdeschef fått god kunskap om våra bostadsbolag. Jag önskar honom stort lycka till i hans nya tjänst, säger Juan Copovi-Mena, Telges koncernchef.

Pontus Werlinder tillträdde som tillförordnad vd för Telge Bostäder och Telge Hovsjö efter att Juan Copovi-Mena gick in i rollen som vd för Telge AB i februari i år. Han är i grunden arkitekt och har, förutom rollen som fastighetschef på Telge Bostäder, tidigare erfarenhet från ledande befattningar inom fastighetsorganisationer på Stockholms stad och inom landstinget.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]