[ Annons ]

Thomas Sipos. Foto: Profi
Publicerat 22 januari, 2016

Han blir vd för Profi

Thomas Sipos har utsetts till ny vd för Profi Fastigheter och nuvarande vd Staffan Olsson fortsätter som ordförande i koncernen.

Profi Fastigheter är ett oberoende fastighetsbolag med fokus på Storstockholm. Beståndet omfattar cirka 400 000 kvadratmeter kommersiella lokaler. Den 1 februari tar Tomas Sipos över vd-posten från grundaren och den nuvarande vd:n Staffan Olsson.

[ Annons ]

– Jag ser fram emot att leda Profi in i nästa fas och fortsätta utvecklingen av bolaget tillsammans med vår duktiga personal. Med vår affärsidé inom aktiv förvaltning och utveckling är vi väl positionerade att även fortsättningsvis generera hög avkastning till våra investerare, säger Thomas Sipos i ett pressmeddelande.

Staffan Olsson har varit vd sedan 2004 men väljer nu att lämna över posten och fortsätta som ordförande i koncernen.

– Det är med stor tillförsikt jag lämnar över till Thomas som sedan 2009 varit partner och vice vd. Thomas har under sina sex år hos oss konsistent levererat toppresultat. Han har en unik förståelse för vår affär och vår organisation, säger Staffan Olsson och fortsätter:

– Min nya roll innebär att jag kommer att fokusera på aktivt styrelsearbete, min roll som nyckelperson i våra fonder, Profis investeringskommitté och våra investerare.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]