Publicerat 8 juni, 2017

Han blir vd för Offentliga hus

Lars Holm tillträdde den första juni som vd för Fastators största innehavsbolag Offentliga hus.

Lars Holm har en bakgrund inom bank och finans och har de senaste 18 åren arbetat som bankdirektör inom Handelsbankens kontorsrörelse med ansvar för fem bankkontor. Han har en lång erfarenhet av att bistå såväl kommunala och börsnoterade fastighetsbolag som privatägda fastighetsentreprenörer genom hela affären – från finansiering till betalningar och investeringsfrågor.

[ Annons ]

Idag äger Offentliga Hus samhällsfastigheter till ett värde av 2,25 miljarder kronor. Framöver ska tillväxttakten öka ytterligare.

– Offentliga Hus ska växa genom fler förvärv och jag och styrelsen är övertygade om att Lars är rätt person att leda verksamheten framåt. Genom sina år inom banken har han god kunskap om hur man driver fastighetsaffärer från ax till limpa, kommenterar Fastators vd Joachim Kuylenstierna.

Lars Holm ser själv fram emot att sin nya tjänst.

– Jag ser Offentliga Hus som en av pionjärerna inom segmentet samhällsfastigheter. Det ska bli otroligt roligt att driva bolaget vidare in i en tillväxtfas. Fastatorkoncernen består av en rad intressanta företag och jag ser fram emot att bli en del av ett nyskapande och växande investmentbolag.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]