[ Annons ]

Johan Mann är ny vd för Fastigo. Foto: Fastigo.
Publicerat 22 mars, 2021

Han blir ny vd för Fastigo

Johan Mann är ny vd för fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation Fastigo. Han kommer närmast från rollen som förhandlingschef för IT och Telekomföretagen inom Almega.

Johan Mann tillträder sin nya tjänst den 1 juni 2021, och efterträder då Mona Finnström som går i pension efter 13 år som vd på Fastigo

– Vi är mycket nöjda med vårt val av Johan, som med sin bakgrund inom såväl organisationsvärlden som näringslivet har en grundmurad förståelse för vad det innebär att alltid jobba för medlemmarnas bästa. Vi är säkra på att Johan kommer att förvalta och i takt med tiden utveckla Fastigo att vara det självklara valet för fastighetsbranschens arbetsgivare, säger Cathrine Holgersson, ordförande i Fastigo och vd för Gavlegårdarna.

[ Annons ]

Förutom rollen som förhandlingschef på IT och Telekomföretagen har Johan Mann även en lång bakgrund som arbetsrättsjurist.

– Jag är mycket glad och ödmjuk inför uppdraget som vd för Fastigo, en organisation som jag följt under många år. Att kunna arbeta dedikerat med en bransch och tillsammans med medarbetarna ytterligare framhäva Fastigos expertis och hängivenhet för fastighetsbranschen ska bli otroligt roligt, säger Johan Mann, tillträdande vd för Fastigo.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]