[ Annons ]

Foto: Colliers.
Publicerat 7 april, 2021

Han blir ny vd för Colliers Sverige

Daniel Gorosch är ny vd för Colliers Sverige. Han har tidigare varit vd för JLL Sverige och nu senast vd och grundare för Harvesta Fastigheter.

Daniel Gorosch har en lång bakgrund i fastighetsbranschen och sitter i styrelsen för ett flertals större fastighetsbolag. Han kommer nu rapportera direkt till vd för Colliers EMEA. 

– Vi har glädjen att få välkomna Daniel Gorosch som vd för Colliers Sverige. Han är en högpresterande profil inom kommersiella fastigheter och har som mål att maximera fastigheternas potential för investerare, ägare och hyresgäster på denna, för EMEA, viktiga marknad. Hans erfarenhet av att tillhandahålla exceptionella tjänster och utveckla framgångsrika verksamheter kommer, tillsammans med den starka plattform som Dan Törnsten byggt upp, att göra det möjligt för oss att påskynda tillväxten i Sverige, säger Chris McLernon, vd för Colliers EMEA.

[ Annons ]

Daniel Gorosch ersätter därmed Dan Törnsten, som kvarstår som aktieägare i Colliers Sverige och tillträder rollen som styrelseordförande.

– Jag är oerhört stolt över den starka verksamhet, de kundrelationer och det team vi har byggt upp i Sverige sedan 2010, och känner mig hedrad över att få arbeta som styrelseordförande sida vid sida med vår nya vd Daniel, säger Dan Törnsten, styrelseordförande för Colliers Sverige. 

Daniel Gorosch ser fram emot sitt nya uppdrag. 

– Det ska bli väldigt roligt att ansluta till Colliers och vara med i nästa fas av tillväxt på den svenska fastighetsmarknaden. Sverige är den fjärde investeringsmarknaden i EMEA sett till storleken och både de ekonomiska och marknadsmässiga förutsättningarna är goda. Detta göra att vi ser stora möjligheter för våra kunder, medarbetare och vår verksamhet i Sverige, säger han.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]