Publicerat 14 augusti, 2019

Han blir ny vd för Castellum i Stockholm

Martin Bjöörn tar över som vd för Castellum i Stockholm, Uppsala och Gävle. Städer där bolaget planerar att göra stora investeringar.

Martin Bjöörn kommer att ha ansvaret för ett befintligt fastighetsbestånd om över 126 kontors- och logistikbyggnader till ett hyresvärde på cirka 1,6 miljarder kronor. Och planen är att det ska bli mer.

[ Annons ]

– Det är glädjande att kunna välkomna Martin Bjöörn till Castellum och rollen som ansvarig för vår verksamhet i Stockholm, Uppsala och Gävle. Dessa tre städer, men framförallt Stockholm, utgör en nyckelmarknad för oss där vi planerar att göra ytterligare stora investeringar. Med Martin Bjöörns goda resultat från sin nuvarande roll är jag övertygad om att han kommer att bli en betydande resurs för oss”, säger Henrik Saxborn, verkställande direktör Castellum AB i ett pressmeddelande.

Martin Bjöörn kommer närmast från rollen som verksamhetsansvarig för Eurocommercial Properties svenska verksamhet. Han har även arbetat för Jones Lang LaSalle och är utbildad civilingenjör.

– Jag är väldigt glad för denna möjlighet. Castellum är ett välskött bolag som vuxit kraftigt de senaste åren och har höga ambitioner. Till det kommer det starka varumärket och Castellums position som Nordens mest hållbara fastighetsbolag. Jag ser verkligen fram mot att få vara med och utveckla verksamheten långsiktigt med fokus på en av Europas starkaste växande regioner”, säger Martin Bjöörn.

Han börjar sin nya roll under november månad.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]