[ Annons ]

Lukas Tofterå är ny ekonomichef på Nordr. Foto: Nordr.
Publicerat 16 november, 2020

Han blir ny ekonomichef på Nordr

Lukas Tofterå är ny ekonomichef på Nordr. Han kommer närmast från Nordanö Partners i Oslo där han varit partner sedan 2019.

Lukas Tofterå har även arbetat för en rad nordiska och internationella fastighets- och, bostadsbolag, med bland annat rådgivning inom finansiering, strategi och börsnoteringar. Han har även erfarenhet som rådgivare i stora utvecklingsprojekt såsom Canary Wharf, King’s Cross och Earl’s Court i London. Han var tidigare ansvarig för fastighetstransaktioner på SEB i Oslo och innan dess arbetade han på Rothschild i London under tio års tid, som rådgivare för fastighetssektorn. Tofterå är utbildad civilekonom från Norwegian School of Management (NHH).

– Jag ser verkligen fram emot att ta mig an den nya rollen och bidra till att bygga upp den främsta bostadsutvecklaren i Norge och Sverige, tillsammans med alla skickliga medarbetarna inom Nordr, säger Lukas Tofterå i ett uttalande.

[ Annons ]

Baard Schumann, vd för Nordr, är nöjd med rekryteringen av Lukas Tofterå.

– Tofterå kommer att komplettera vår verksamhet och hans erfarenhet av stora fastighetsprojekt, transaktioner och börsintroduktioner kommer att hjälpa oss att nå våra mål för en lönsam och strategisk tillväxt, säger han.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]