Foto: Stockholms stad.
Publicerat 2 mars, 2020

Han blir ny chef för fastighetskontoret i Stockholm

Anders Kindberg är ny fastighetsdirektör och chef för fastighetskontoret i Stockholms stad. Han kommer närmast från SHIS bostäder och rollen som vd.

Anders Kindberg säger en kommentar att han ser fram emot att förvalta och förädla fastighetsbeståndet på ett hållbart sätt. Han tillträder tjänsten den 2 mars 2020.

[ Annons ]

– Jag känner mig otroligt glad och ödmjuk över uppdraget. Fastighetskontoret har en unik fastighetsportfölj med strategiska fastigheter som alla är viktiga för stadens invånare och besökare. Tillsammans med fastighetskontorets många duktiga medarbetare

Bostads- och fastighetsborgarrådet Dennis Wedin (M) säger att han är nöjd med valet av Anders Kindberg.

– Anders Kindberg har en lång erfarenhet från fastighetsbranschen och en gedigen kompetens som spänner över såväl förvaltning, som styrning och hållbar ekonomi. I ett skede där fastighetskontoret har stora utmaningar med eftersatt underhåll samtidigt som ett antal större projekt ska slutföras, så kommer denna kompetens mycket väl till pass. Jag ser fram emot att tillsammans med Anders utveckla fastighetskontorets arbete för 2020-talet, säger han i ett uttalande.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]