[ Annons ]

Ted Mattsson, vd för Archus Partner. Foto: Adam af Ekenstam.
Publicerat 2 september, 2021

Han är ny vd för Archus Partner

Ted Mattsson är ny vd för Archus Partner. Han tillträdde sin tjänst den 1 september och tar dessutom en plats i koncernledningen för Archus AB. 

Ted Mattsson kommer närmast från rollen som senior projektledare på Archus Partner och har även arbetat med rådgivning i egen regi.

– Jag är mycket glad över att ges möjligheten att fördjupa mitt samarbete med Ted nu när han kliver in i rollen som vd för Archus Partner. Ted kommer att få en viktig roll i att utvidga vår verksamhet i Stockholm och hans erfarenheter och nätverk kommer att vara en viktig del i vår fortsatta expansion. Ted har dessutom tidigare erfarenhet från ledningsarbete och kommer bli en viktig del i vidareutvecklingen av koncernen som helhet, säger Gustav Källén, koncernchef för Archus.

[ Annons ]

Ted Mattsson har tjugofem års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen med ledande befattningar inom bland annat Stendörren, Oscar Properties, Serneke samt som projektchef vid utvecklingen av Tele 2 Arena.

– Det känns inspirerande och energigivande att komma in i Archus Partner långsiktigt och även att få vara en del i den fortsatta expansionen av Archuskoncernen. Archus Partner har ett fantastiskt team på plats i Västerås och en stark marknadsposition i Mälardalen under ledning av Mikael Andersson, partner och medgrundare till Archus Partner. Jag ser fram emot den fortsatta utvecklingen tillsammans med Mikael, Gustav och alla medarbetare i Archus Partner, säger Ted Mattsson.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]