[ Annons ]

Foto: Green Group.
Publicerat 15 december, 2020

Green Group rekryterar ekonomichef

Robin Englén är ny ekonomichef på Green Group. Han kommer närmast från Pareto och rollen som affärschef och vd för ett antal Fastighetsbolag.

I sin roll på Pareto var Robin Englén bland annat annat vd för de noterade fastighetsbolagen Mälaråsen. Fleming Properties och Origa Care. Han har tidigare även varit vd för Djurgårdsstadens Fastigheter.

– Jag är både glad och stolt över att Robin ansluter sig till vårt team. Med Robins erfarenhet och kompetens blir han en väldigt bra förstärkning för oss. Robin har en gedigen erfarenhet från transaktioner och finansiering. Han passar perfekt in i vårt team och i den starka tillväxtfas vi nu befinner oss i. Han kommer att tillföra Green Group såväl kompetens som ett stort nätverk”, säger Niklas Borg, vd Green Group.

[ Annons ]

I Green Group ingår Green Park, Green Storage, Green Yield och Green Proptech. Det sistnämnda bolaget har investerat i bolag som Instabox, Parakey, Parkando, Mobilty 46, El-bilio och Garageplatsen.se. Koncernens gemensamma mål är långsiktighet, hållbarhet och förädling med hjälp av digital teknik.

– Jag är mycket stolt över utnämningen. Jag är sedan tidigare välbekant med Green Groups ägare från min tid på Djurgårdsstaden. Green Group är en mycket spännande koncern som på många sätt har en unik marknadsposition. Det kändes naturligt att ta det här steget när jag fick frågan. Man kan minst sagt säga att det har varit en intensiv start på min nya roll, med tre fastighetsaffärer på totalt 700 miljoner kronor sedan den 1 december, säger Robin Englén.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]