[ Annons ]

Per Arwidsson, ordförande och grundare av Granen Fastighetsutveckling som nu byter namn till Arwidsro. Foto: Per Myrehed.
Publicerat 9 november, 2017

Granen fastighetsutveckling byter namn

Fastighetsutvecklingsbolaget Granen fastighetsutveckling byter namn. Det nya namnet blir Arwidsro efter en gård i Bohuslän.

Namnbytet sker för att anknyta mer till företagets rötter i Bohuslän. Namnet kommer släktgården från bolagets grundare och ordförande, Per Arwidsson.

[ Annons ]

– Vi går nu tillbaka till vår ursprungliga strategi och jag är mycket nöjd med att vi rekryterat den organisation vi nu har. Samtidigt har vi investerat i att digitalisera vår verksamhet och ta hem stora delar av de resurser som låg outsourcat. Namnet Arwidsro var vår släktgård i Bohuslän där enkelhet, tydlighet och ansvar var grundregler. Dessa värden kännetecknar vårt företag och jag känner en återfunnen glädje i verksamheten och ser med stor tillförsikt fram emot framtiden, säger Per Arwidsson, grundare och ordförande.

Bolaget har under 2017 genomfört förändringar i både fastighetsbestånd, men även organisatoriskt. Under 2017 rekryterades bland annat ny Peter Zonabend som ny vd, men även ny fastighetsutvecklingschef och hållbarhetschef togs in för att stärka företagets ledning. Namnbytet trär i kraft omgående.

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]