[ Annons ]

Elisabeth Kalkhäll, vd och Jenny Guteäng, hr-ansvarig, på. Foto: Fastigo.
Publicerat 20 november, 2020

Gotlandshem får årets Fastigopris

Årets Fastigopris tilldelas Gotlandshem. De får utmärkelsen för sitt ”enastående arbete med strategiskt och föredömligt arbete inom lönebildning.”

Årets Fastigopris är det tionde i ordningen och utmärkelsen är tänkt att premiera företag som utmärkt sig i sitt hr-arbete. Jenny Guteäng. hr-ansvarig på Gotlandshem, är stolt över priset.

– Det känns fantastiskt att få ett så fint erkännande. Vår lönepolicy och de kriterier som styr den egna löneutvecklingen är resultatet av många medarbetares engagemang och arbete. Självklart tycker jag att alla som varit involverade nu ska känna sig lite extra stolta, säger hon i ett uttalande.

[ Annons ]

Juryns motivering lyder:

”Gotlandshem har med två års målmedvetet arbete skapat en lönemodell som bidrar till motivation, lärande och utveckling hos alla medarbetare. Tydliga lönekriterier som har sin grund i företagets verksamhet och som är i samklang med styrande kollektivavtal möjliggör individuell och differentierad lönesättning för alla yrkesroller i hela verksamheten.”

– Bra arbetsgivare som arbetar systematiskt med personalfrågor ska hyllas. Gotlandshems resa mot individuell lönesättning för hela personalstyrkan är föredömlig i målmedvetenhet, tydlighet och genomförande, säger Mona Finnström, vd på Fastigo.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]