Foto: Gladsheim
Publicerat 17 oktober, 2019

Gladsheim köper i Karlskoga

Gladsheim Fastigheter förvärvar 76 lägenheter i Karlskoga. Förvärvet sker i bolagsform och det underliggande fastighetsvärde ligger på 51 miljoner kronor.

Ytan uppgår till 7 800 kvadratmeter. Av dessa är drygt 2 500 kvadratmeter lokaler med potential att konverteras till bostäder. förvärvet blir Gladsheims tredje förvärv sedan starten i mars och nu utökar bolaget sin närvaro i Mälardalskorridoren mellan Stockholm och Karlstad.

[ Annons ]

– Det aktuella Fastigheterna har just de egenskaper Gladsheim söker, med starka mikrolägen, attraktiva hus för orten och goda möjligheter för oss att utveckla fastigheterna. Genom vår renoveringsmetodik och fokus på en trevlig boendemiljö kommer Gladsheim också kunna erbjuda attraktiva lägenheter med nyproduktionsstandard till en rimlig månadskostnad, säger David Dahlgren, vd Gladsheim Fastigheteri ett uttalande.

Han säger även attmodern teknologi i kombination med goda kommunikationer ger möjligheter för orter som Karlskoga att utvecklas starkt de kommande åren.

– Där vill vi vara med och skapa bra boendemöjligheter. Vi arbetar med flera intressanta förvärvsmöjligheter i Mälardalen och på annat håll och kommer att göra fler affärer under hösten, säger han.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]