[ Annons ]

GE Capital Real Estate har hyrt ut cirka 1 150 kvadratmeter i fastigheten Bergudden 8 i Danderyd till Hultafors Group AB.
Publicerat 20 februari, 2013

GE hyr ut i Danderyd

GE Capital Real Estate har hyrt ut cirka 1 150 kvadratmeter i fastigheten Bergudden 8 i Danderyd till Hultafors Group AB.

Nu tecknar GE ett sjuårigt hyresavtal med Hultafors Group  i Fastigheten Bergudden 8. Fastigheten ingår i Danderyd Kontor, ett kontorsområde nära Mörby Centrum i Danderyd norr om Stockholm.

[ Annons ]

– När vi bestämde oss för att flytta från våra lokaler i Sollentuna tittade vi på en handfull alternativ i norra Stockholmsområdet, säger Mårten Larsson, IT-direktör i Hultafors Group och projektledare för flytten. Det bemötande vi fick från hyresvärden och den villighet att anpassa lokalen efter våra behov fällde i slutänden avgörandet. Det centrala läget och närheten till allmänna kommunikationer var självklart också ett plus.

Fastigheten Bergudden 8 ligger på Karlsrovägen 2 och har en total uthyrningsbar yta om cirka 19 500 kvadratmeter. Danderyd Kontor är samlingsnamnet på GE Capital Real Estates fastighetsbestånd i Danderyd. Beståndet har en total uthyrningsbar yta om cirka 100 000 kvadratmeter och förutom Bergudden 8 ingår även fastigheterna Svärdet 7, Trekanten 5 och Muttern 3.

– Uthyrningen till Hultafors är en i raden av ett flertal uthyrningar i Bergudden 8 den senaste tiden. Sedan början av 2012 har totalt åtta hyresavtal med en total yta om cirka 5 000 kvadratmeter tecknats med bland andra SATS, Duroc, HPI, BRM och Monocon, samt nu senast Hultafors. Fastigheten har fått ett nytt värme- och kylsystem som är anpassat efter dagens energimedvetenhet, vilket gör lokalerna mer attraktiva för hyresgäster, och vi ser fram emot att hyra ut fler lokaler framöver, säger Johan Tengelin, vd för GE Capital Real Estate i Norden.

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]