[ Annons ]

Publicerat 10 juni, 2011

GE hyr ut 1 300 kvm i Danderyd

Stockholms Företagskrogar AB kommer att driva restaurangen på Vendevägen 89. Restaurangen kommer att öppnas i november 2011. -Vi kommer att erbjuda ett lunchkoncept med traditionell dagens bricklunch såväl som ett lite dyrare alternativ, typ affärslunch. Det kommer också att finnas ett brett sortiment som ska passa alla i vår delishop, säger VD Ulla-Britt Reimer på […]

Stockholms Företagskrogar AB kommer att driva restaurangen på Vendevägen 89. Restaurangen kommer att öppnas i november 2011.

[ Annons ]

-Vi kommer att erbjuda ett lunchkoncept med traditionell dagens bricklunch såväl som ett lite dyrare alternativ, typ affärslunch. Det kommer också att finnas ett brett sortiment som ska passa alla i vår delishop, säger VD Ulla-Britt Reimer på Stockholms Företagskrogar AB.

Stockholms Företagskrogar AB är ett restaurangföretag med målsättningen att servera god, nyttig och vacker mat med hälsotänkande. De driver ett antal restauranger, som alla sätter matupplevelsen och hantverket främst.

– Restaurangen kommer att tillföra ett värde till alla GE:s anställda och även för företagen i området runt omkring, säger Johan Wästlund, VD för GE Capital Real Estate i Norden.

Trekanten 5 har en total uthyrningsbar yta på cirka 35 000 kvadratmeter. Uthyrningsgraden i fastigheten är 92 procent.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]