[ Annons ]

Publicerat 20 januari, 2017

Gallerian som är stockholmarnas favoritcentrum

Täby centrum har återigen tagit hem förstaplatsen som Stockholmarnas favoritcentrum efter att förra årets vinnare Mall of Scaninavia halkat ner till en andraplats.

Stockholmarna har utsett Täby Centrum till 2016 års bästa centrum – i alla kategorier.  Vinnaren är tätt följd av Mall of Scandinavia och NK. Viktigast för en hög ranking är att lokalerna är trivsamma och att centrumet har en trevlig atmosfär. Även faktorer som utbud av affärer och kvalitetensnivån i centrumets affärer har betydelse för bedömningen.

[ Annons ]

– Det här resultatet fastställer Täbys position som hela Stockholms favoritcenter. Det visar styrkan i vårt breda utbud och det gläder oss verkligen att våra besökare uppskattar centrumets fyrstjärniga service och våra unika och attraktiva varumärken, säger Erika Lundström, centrumchef för Täby Centrum, i ett pressmeddelande.

Förra årets vinnare, Mall of Scandinavia, kommer på andra plats och NK på en tredje plats. När det gäller utbudet av affärer återtar Täby Centrum även här första platsen från Mall of Scandinavia. Sickla Köpkvarter tar tredjeplatsen i kategorin utbud av affärer och petar därmed ner lokalkonkurrenten Nacka Forum till en fjärdeplats.

Flest besök under 2016 hade Åhléns city.

Kategorin årets klättrare – som infördes förra året – tilldelas i år Ringen Centrum. Priset går till det centrum som haft den bästa utvecklingen av sitt Nöjd Kund Index – NKI. Mest av alla ökade alltså Ringen Centrum, följt av Stockholm Quality Outlet och Orminge Centrum.

Undersökningen är genomförd via en webbenkät riktad till allmänheten i Storstockholm. 1 800 personer har uttalat sig om totalt 50 centrumanläggningar.

Här är hela listan:

listan_centrum

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]