[ Annons ]

Tre av de fyra krögarna. Från vänster syns Mikael Giallousis, Rosa Helén och Emin Zeynalov. På bilden saknas Alexander Wettainen. Foto: Galären
Publicerat 4 februari, 2019

Galären välkomnar ny restaurang

Centrala Luleå får en ny restaurang. Det är de lokala krögarna Alexander Wettainen, Mikael Giallousis, Emin Zeynalov och Rosa Helén som öppnar ett nytt koncept i Galärens lokaler på Köpmangatan 18 i staden.

Lokalen är på 332 kvadratmeter och själva restaurangytan tar 115 gäster. Kontraktet är skrivet på fem år.

[ Annons ]

– Det blir för Luleå en ny och spännande krog med ett riktigt bra barkoncept. Vi kommer att jobba med schyssta råvaror och kommer att servera ett brett utbud av klassiska cocktails och övriga drycker. Vi kommer även att erbjuda lunchservering fem dagar i veckan, säger äger Mikael Giallousis, en av delägarna.

Tre av krögarna äger sedan tidigare NODO Lounge & Cocktailbar i Piteå och NODO Sportbar & nattklubb i Boden. Rosa Helén som går in som delägare i gruppen driver sedan tidigare Rutvik Golfrestaurang.

– Det känns jättekul att ha tecknat avtal med en restauratör som erbjuder ett nytt koncept i stan. Med en stark ägarbild som är nytänkande är vi övertygade om att de kommer att lyckas bra i de nya lokalerna, säger Vincent Lundahl, lokaluthyrare på Galären

 

 

 

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]