Foto: Furuparken
Publicerat 13 september, 2019

Furuparken rekryterar vd

Henrik Hermanson är ny vd och koncernchef för Furuparken Fastigheter. Han tillträder sin tjänst den 23 september och kommer närmast från Brogripen Öst.

Henrik Hermansson har 12 år i fastighetsbranschen bakom sig, med erfarenhet från bland annat rollen som förvaltningschef-

[ Annons ]

Styrelseordförande Anders Harlin säger i en kommentar att styrelsen är mycket glad över att kunna anställa Henrik Hermansson.

– Han har en gedigen bakgrund att leda förvaltningsorganisationer och bygga upp fastighetsbestånd. Henrik kommer att stärka Furuparkens organisation samt leda bolagets expansion med att fördubbla nuvarande fastighetsbestånd. Detta skall bl.a. ske genom nyförvärv av kommersiella fastigheter. Henriks sociala kompetens, engagemang för fastigheter samt lyhördhet gör honom till rätt person att ta bolaget till nästa nivå, vilket vi är mycket glada över.

Henrik Hermansson själv kommenterar går in i sin nya roll med stor tillförsikt och entusiasm – Jag tackar för förtroendet och ser fram emot en spännande framtid tillsammans med bolaget, sägar han i ett uttalande.

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]