[ Annons ]

Den fd fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg öppnar ännu en Freddie’s Sportsbar, nu i Atollen i Jönköping.
Publicerat 21 maj, 2014

Fredrik Ljungberg öppnar sportbar i Jönköping

Den fd fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg öppnar ännu en Freddie’s Sportsbar, nu i Atollen i Jönköping.

I en lokal på två plan med utsikt mot Munksjön, öppnar Fredrik Ljungberg Freddie’s sportbar tillsammans med Abner Hintsa. Det är bar nummer två i deras sportbarkoncept som slår upp portarna i nya kvarteren Atollen i Jönköping. Ett avtal har just tecknats med fastighetsägaren Ralf Ekblad.

[ Annons ]

– Vi vill expandera mycket och i Jönköping fann vi allt vi letade efter. Atollen är ett spännande projekt, med det nya stråket mot vattnet förstärks och förtätas stadskärnan. Att kliva in i ett otroligt spännande sammanhang, med ett bra lokalerbjudande, 630 kvadratmeter i bästa läge med utsikt över Munksjön, passade precis med våra planer. Dessutom fann vi varandra, Ekblads och vi, och vi kände att detta är en långsiktig fastighetsägare som värnar sitt bestånd, sådant borgar för bra affärer över tid, säger Fredrik Ljungberg, ägare av Freddie’s till Fastighetssverige.

Michael Krüger är vd för sportbaren, som beräknas öppna i mars 2015.  I samband med avtalet med Freddie’s är Atollen nu fullt uthyrd. Andra hyresgäster i Atollen är Best of Brands, The Industry, Honeycomb, Apotek Kronan, Bernards Konditori och Team Sportia.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]