Foto: Skanska fastigheter
Publicerat 16 maj, 2018

Fredrik Bergenstråhle ny vd för Skanska fastigheter Stockholm

Fredrik Bergenstråhle ersätter Caroline Arehult som vd för Skanska fastigheter Stockholm. Han kommer närmast från rollen som uthyrnings- och marknadschef.

Fredrik Bergenstråhle har en tioårig bakgrund i företaget och har förutom rollen uthyrnings- och marknadschef även tjänstgjort som fastighets- och transaktionschef.

[ Annons ]

– Fredrik har varit drivande i vårt framgångsrika arbete med projektutveckling i Stockholm de senaste åren. Med sin erfarenhet, sina ledaregenskaper och ett starkt affärsfokus kommer Fredrik att leda en organisation med många spännande affärsmöjligheter för Skanska i Stockholm, säger Jan Odelstam, VD för Skanska Kommersiell Utveckling Norden.

Fredrik Bergenstråhle tillträder tjänsten den 1 juni, samtidigt som den förra vd:n Caroline Arehult lämnar företaget. Hon börjar sin nya tjänst som vd för Hemfosa den 1 september.

– Jag ser fram emot min nya roll och att leda Skanskas kommersiella fastighetsutveckling i Stockholm. Vi har ett starkt team och många spännande kontorsprojekt framför oss, där Sthlm 04 i Hammarby Sjöstad blir vår nästa projektstart, säger Fredrik Bergenstråhle.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]