Förråd i olika storlekar på 24Storages anläggning i Borås. Foto: 24Storage
Publicerat 6 juli, 2017

Fortsatt sug efter förrådslador

Att hyra ut förrådslokaler är en fortsatt bra affär. I sommar öppnar förrådsföretaget 24Storage på ytterligare tre platser. Nu letar man efter mark för ännu fler anläggningar.

I sommar slår förrådsföretaget 24Storage upp portarna till ytterligare tre anläggningar och expanderar i samband med det till Malmö. Där öppnar företaget sin hittills största anläggning, som vid sitt färdigställande kommer vara på totalt 7 800 kvadratmeter.

[ Annons ]

Med de nya etableringarna kommer företaget i september att ha öppnat totalt 13 anläggningar i nio olika städer runt om i landet sedan starten 2015. En av nyetableringarna innebär premiär på Malmömarknaden.

– Nu gör vi entré i Malmö och tar därmed en position även i Skåne vilket känns spännande. Vi är med och driver branschen framåt genom att använda mer teknik och vara mer digitala än konkurrenterna. Vi har inga planer på att sakta ner tempot utan letar kontinuerligt efter mark och fastigheter i attraktiva lägen, säger Michael Fogelberg, vd och grundare av 24Storage.

Den totala investeringen för sommarhalvårets öppningar är 230 miljoner kronor.

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]