Foto: Stenvalvet
Publicerat 17 april, 2018

Fortifikationsverket förlänger med Stenvalvet

Fortifikationsverket har tecknat ett nytt sexårsavtal med Fastighets AB Stenvalvet om kontor i fastigheten Vägbrytaren 1 i Eskilstuna. Samtidigt påbörjar Stenvalvet en utveckling och renovering av lokalerna.

Fortifikationsverket har suttit i lokalerna sedan 1980, och efter sommaren påbörjas arbetet med att skapa ”yteffektiva, ändamålsenliga och moderna lokaler”, för inflyttning i juli 2019.

[ Annons ]

–  Att utvecklas i nya moderna lokaler utan att behöva flytta ifrån den fastighet där vi trivs så bra är en perfekt lösning för oss. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Stenvalvet för en hållbar utformning av en trevlig arbetsmiljö för våra medarbetare i Eskilstuna”, säger Helena Andersson, chef för Verksamhetsstöd på Fortifikationsverket.

Medan ombyggnationerna pågår kommer Fortifikationsverket evakueras till andra lokaler i samma byggnad.

– Vi är mycket glada över att ha tecknat ett nytt avtal med Fortifikationsverket och ser fram emot att vi gemensamt tillskapar en modern och långsiktig kontorslösning åt dem i K43 – Eskilstunas modernaste kontorskvarter” säger Stenvalvets regionchef, Tobias Kölborg.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]