[ Annons ]

Elin Bredberg, HR-chef och Anders Eriksson Modin, Arkitekt och Utvecklingschef. Foto: Fojab
Publicerat 18 november, 2019

Fojab stärker ledningen

Fojab tillsätter två nya ledningstjänster. Anders Eriksson Modin blir ny utvecklingschef och Elin Bredberg utses till HR-chef.

Anders Eriksson Modin är sedan tidigare arkitekt och partner på Fojab, med ansvar för affärsområdet kontor och mobilitet. Han har bland annat varit uppdragsansvarig arkitekt för kontorshuset Dungen, som tilldelats Malmö stads stadsbyggnadspris 2019.

[ Annons ]

I rollen som utvecklingschef ska han ha ett framåtblickande perspektiv och driva utvecklingen av Fojabs erbjudande mot marknaden, arbeta med interna processer samt innovations och utvecklingsprojekt.

– Vår bransch och omvärld är i ständig förändring och som arkitekter måste vi vara relevanta. Jag kommer att lägga stort fokus på att vara framåtblickande och utveckla vår verksamhet, så att vi kan fortsätta vara ett kontor i framkant och erbjuda mervärden för våra kunder och samarbetspartners. Hos oss finns erfarenheten, verktygen och kompetensen till att skapa framtidens arkitektur, säger Anders Eriksson.

Elin Bredberg kommer närmast från rollen som konsult på samma bolag. I sin nya roll ska hon fokusera på ledarskap, hållbarhet i arbetslivet och företagskulturen.

– Fojabs vision, att skapa arkitektur för en bättre värld, tilltalar mig och jag ser fram emot att få bidra i arbetet. Jag känner mig stolt över att vara en del av Fojab, glad för förtroendet och ödmjuk inför uppgiften. Jag ser fram emot att stödja och utveckla våra fantastiska medarbetare och bidra till hållbarhet i arbetslivet, säger Elin Bredberg.

Daniel Nord, vd på Fojab, är glad över att Anders Eriksson Modin och Elin Bredberg nu förstärker Fojabs ledningsgrupp.

– Anders är en erfaren arkitekt med bred kunskap inom arkitekturens olika områden i kombination med en stor dos nyfikenhet och förståelse för vår affär. Det känns också jättebra att ha en långsiktig lösning på HR-stödet i relation till de mål vi har satt upp i affärsplan, organisation och med tanke på vår varumärkesresa, säger han i en kommentar.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]