Längdskidåkaren Zebastian Modin och simmaren Karl Forsman är Frösö Parks nya ambassadörer. Foto: Quality Hotel Frösö Park.
Publicerat 20 september, 2017

Fler sportstjärnor värvas som ambassadörer till Frösö Park

Skidåkaren Zebastian Modin och simmaren Karl Forsman har värvats som ambassadörer till Quality Hotel Frösö Park i hotellets fortsatta satsning på sport och tillgänglighet.

Tillsammans med tidigare ambassadörerna, längskidåkarna Anna Haag och Emil Jönsson, ska de paralympiska medaljörerna arbeta aktivt för att göra Frösö Park till norra Europas mest tillgängliga anläggning.

[ Annons ]

– Quality Hotel Frösö Park är redan idag en anläggning som har lagt stor vikt vid tillgänglighet redan från start. Men det finns massor kvar att göra både gällande tillgänglighet, sport på hotellet och området, det skall bli superspännande att jobba tillsammans med dessa två fantastiska killar som är föredömen både inom parasporten och i sin generation säger Björn Hemmingsson, VD på Quality Hotel Frösö Park, i ett pressmeddelande.

Längdskidåkaren Zebastian Modin har flera medaljer i bagaget och slutade etta i den totala världscupen i våras. Simmaren Karl Forsman tog guld i 100 meter bröstsim i Paralympics förra året.

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]