Publicerat 16 mars, 2017

Fastighetstidningen söker praktikant

Är du i slutet av din journalistutbildning och ute efter en praktikplats i på en tajt tidningsredaktion? Då kanske Fastighetstidningen är rätt plats för dig! Läs om vad vi kan erbjuda och hur du ansöker.

Du får…

[ Annons ]

en självklar roll i en liten, tajt redaktion med stor möjlighet att inte bara se och lära – utan också bidra och kunna påverka. Du kommer att få handledning av erfarna handledare och arbeta med breda arbetsuppgifter i vår vardag.

Du är…

journaliststudent med bred allmänbildning, med god stilistisk penna och i slutet av din utbildning. Du kan allt det viktiga kring spridning på sociala medier, har erfarenhet av WordPress eller annat CMS, men tycker också om att rapportera från en debatt eller göra intervjuer på plats. Du gillar frågor som berör samhällsbyggnad, ekonomi och arkitektur och i behov av en praktikplats en längre tid.

Vi är…

en redaktion på fem personer, mixad i ålder, kön och musiksmak som sitter centralt i Stockholm. Vi gör fastighetsbranschens viktigaste magasin. I tryckt version, på webben och som ett dagligt nyhetsbrev.

Intresserad? Kontakta Malin Age: malin.age@fastighetstidningen.se

Är det inte just dig vi söker? Dela vår efterlysning till någon du känner! (via e-post)

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]