[ Annons ]

Publicerat 1 februari, 2013

Senaste produktnyheterna

Nytt år kanske innebär nya matvanor, löften och levnadssätt. Men det innebär också en massa nya produkter som kan underlätta både på arbetsplatsen och i hemmet.

Ergonomiskt och greppvänligt

[ Annons ]

Svårt att hitta spikhuvudet med blöta eller oljiga händer? Nu finns verktyget som hjälper dig med precisionen: Hultafors Uretanhammare. Hammarens handtag är ergonomiskt och greppvänligt så du slipper ödsla onödig kraft på att hålla fast hammaren i handen. Den är fylld med stålkulor som dämpar stöten och minskar rekylen.
www.hultaforsgroup.com

Säkra stegen
Det är lätt att råka ut för en olycka med glidande eller fallande stegar. Men nu finns det en ny uppfinning som håller stegen på plats. Byggnadssnickaren Håkan Westerberg har tagit fram en innovativ säkerhetsfot för stegar; Ladder Guardian. Den hindrar stegen att falla bakåt, glida utåt eller åt sidorna.
www.roadtomarket.se

Långlivade batterier
Nu har Bosch tagit fram nya batterier som säkerställer minst 50 procent längre drifttid och kan öka prestandan hos trådlösa enheter med upp till 15 procent. De är de lättaste och mest kompakta 2,0 Ah-batterierna på marknaden för 10,8 volt-verktyg.  De nya batterierna passar till alla Boschs professionella verktyg i samma spänningsklass.
www.bosch.se

Grönt tak med nanoteknik
Mataki tagit fram en högreflekterande färg som minskar energikostnaderna och samtidigt förlänger takets livslängd. Tekniken är nanobaserad och ger en extra täthet på molekylärnivå, vilket även gör taket vatten- och smutsavvisande. Tätskiktet utstrålar mindre värme, vilket sänker temperaturen på anläggningen och därmed också på den intagna luften.
www.mataki.com

Noll hål i väggen 
Hur många gånger har du misslyckats med att borra i betongvägg? Det är inte helt lätt och ofta lämnar man fula märken i väggen.  Apponwall är ett nytt fästsystem för betongväggar som gör borrmaskinen överflödig. Baskroken håller för ungefär 12 kg.
www.apponwall.com

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]