[ Annons ]

Publicerat 2 oktober, 2017

Fastighetstidningen nr 6 2017 ute nu

I det nya numret av Fastighetstidningen berättar Björn Ulvaeus om sin passion för fastighetsutveckling. Den liberala debattören Mattias Svensson grottar ner sig i vad som kommer att hända med hushållens bolåneskulder när tiden av negativa räntor är förbi, och propery branding-experten Lena Koerth ger en försmak av vad fastighetsägare har att vinna på att hoppa på property tech-tåget. Läs hela tidningen här.

Ett par smakprov ur Fastighetstidningen nr 6 2017:

[ Annons ]

När staden slocknar
I sin senaste bok ”Den stora statens återkomst” ifrågasätter den liberale debattören och författaren Mattias Svensson noll- och minusräntor. Vi bad honom ge sin bild av vad följderna kan bli av den överhettade svenska bostadsmarknaden. Han ser en fara för staden och dess affärsliv.

Positiva reaktioner på ny modell av social housing
En av tio hyresrätter som byggs i Göteborgs stad ska ha en hyra på maximalt 1 000 kronor per kvadratmeter och år, och de här lägenheterna ska öronmärkas till sociala kontrakt. Den nya modellen av social housing möts med viss nyfikenhet av såväl byggare som av Fastighetsägarna.

Tonsättare
1974 vann han Eurovisionfestivalen och blev Abba-Björn med hela världen. Nu drar han in miljonbelopp på showen Mamma Mia the Party samtidigt som han är i full gång med att utveckla ett bostadsområde vid Telefonplan i Stockholm. Vi har träffat Björn Ulvaeus och hans nya parhäst Joakim Alm.

Prop Tech
Property tech kommer att revolutionera vår syn på fastigheter. Property branding-experten Lena Koerth är övertygad. Men hon menar att många fastighetsägare måste ompröva vad de tror sig veta om det digitala.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]