Publicerat 4 september, 2017

Fastighetstidningen nr 5 ute nu

Nu finns Fastighetstidningen nummer 5 ute. Vi djupdyker ner i de just nu tio kanske viktigaste bostadspolitiska utredningarna, tipsar om lekplatssäkerhet och möter grundaren av Tessin – bolaget som crowdfundar fastighetsinvesteringar. Fler utvalda smakprov, och hela tidningen som pdf hittar du här.

Utmanaren – Mernosh Saatch

[ Annons ]

I det senaste numret av Fastighetstidningen möter vi entreprenören Mernosh Saatchi, som ska bevisa att det går att bygga snyggt billigt och kompakt. Snart står bolaget Popup Houses premiärprojekt färdigt – en hel liten stadsdel i Huddinge, skapad av containrar.

 

Alla dessa utredningar

Hösten och en bit in på nästa år kan bli en omvälvande tid för fastighetsbranschen. En hel del politiska förslag som kan komma att försämra villkoren för bolagen ligger och väntar på att avgöras. Vi har listat de 10 viktigaste frågorna som just nu är under utredning.

 

Nu satsar städerna på kvällsekonomi

Ett attraktivt utbud efter klockan 17.00 är en självklarhet inom framgångsrik stadsutveckling. Men så har det inte alltid varit. Vi rullar glada gatan fram och möter några av dem som drivit på kvällsekonomins framväxt.

Läs hela tidningen:

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]