Fastighetstidningen hoppas vinna bästa "Medlemstidning bransch" på det årliga Publicistpriset i oktober. Foto: Fastighetstidningen
Publicerat 29 augusti, 2017

Fastighetstidningen nominerad i årliga Publishingpriset

Fastighetstidningen har blivit nominerad i kategorin ”Medlemstidningar Bransch” i det årliga Publishingpriset. Nomineringen kommer efter ett starkt år med stigande läsarantal.

Publishingpriset är en heltäckande kommunikationstävling för film, webbplatser, tidskrifter, böcker och trycksaker på engelska, norska eller svenska och har delats ut sedan 1990. Juryn består av yrkesverksamma kommunikatörer, fotografer och journalister.

[ Annons ]

– Vi är stolta över nomineringen och ser det som ännu ett bevis på att Fastighetstidningen är på väg i rätt riktning. I vårt omfattande arbete med att bredda vår läsarkrets och lyfta blicken mot utvecklingen inom samhällsbyggnadssektorn, har vi utökat vår räckvidd utan att kompromissa med den kvalitet som våra läsare förväntar sig, kommenterar Erik Hörnkvist, redaktionschef för Fastighetstidningen.

De nominerade i varje kategori kan även vinna ett av tre Grand Prix, som delas ut till bästa bidrag i huvudkategorierna print, webb och film. Bland övriga nominerade tidskrifter i samma kategori ingår även Allt om tidskrifter, Brandsäkert, Land lantbruk och Lera.

Fastighetstidningen har tidigare vunnit pris som bästa medlemstidning 2010 på Swedish Content Awards, eller Guldbladet som det hette då. Årets vinnare presenteras 23 oktober.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]