Publicerat 14 juni, 2018

Fastighetsägarna Service förstärker i ledningen

Fastighetsägarna Service är inne i en expansiv fas och har därför rekryterat en ny affärsutvecklingschef. David Gutierrez tar även plats i ledningsgruppen.

David Gutierrez kommer närmast från tjänsten som områdeschef och ramavtalsansvarig på HSB Stockholm. Erfarenheterna från sälj och fastighetsförvaltning ska nu alltså driva på förvaltningsverksamheten inom Fastighetsägarna Service Stockholm.

[ Annons ]

– Fastighetsägarna Service har offensiva mål för att expandera verksamheten och David kommer ha en nyckelposition i det arbetet. Han har ett stort affärsdriv och brinner för att utveckla hållbara förvaltningslösningar tillsammans med kunderna, säger Stefan Younes, VD Fastighetsägarna Service Stockholm.

Som affärsutvecklingschef kommer David Gutierrez att ansvara för bolagets framtida tillväxt genom utveckling av bolagets tjänsteerbjudande samt ökad försäljning av tjänster till större fastighetsägare och större bostadsrättsföreningar.

– Det ska bli riktigt roligt. Jag ser fram emot att bli en del av bolagets fortsatta utveckling. Fastighetsägarna Service är inne i en expansiv fas och att få vara med och driva arbetet vidare kommer att bli en mycket spännande resa, säger David Gutierrez.

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]