Peter Backström kommer närmaste från HSB Stockholm. Foto: Fastighetsägarna Service
Publicerat 16 augusti, 2016

Fastighetsägarna Service får ny affärsområdeschef

Peter Backström blir ny affärsområdeschef inom förvaltning och projekt hos Fastighetsägarna Service.

Peter Backström börjar den 22 augusti som affärsområdeschef för affärsområdet Förvaltning & Projekt. Peter kommer närmast från HSB Stockholm där han arbetat som chef för Förvaltare och Fastighetsservice och har dryga 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen.

[ Annons ]

– Det är med stor tillförsikt som jag ser framtiden an med Peter vid rodret för affärsområdet. Peter har i sina tidigare uppdrag gjort fantastiska resultat där han har utvecklat såväl kundupplevelsen som lönsamheten. Peter är en målfokuserad person och han har helt rätt egenskaper och erfarenhet för att realisera den stora tillväxtpotential som finns för affärsområdet, säger Stefan Younes, vd.

Fakta: Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service är en leverantör av fastighetsförvaltningstjänster såsom juridisk konsultation, ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, vitvaror, tvättstugeutrustning och säkerhetsdörrar.
Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till branschorganisationen Fastighetsägarna Stockholm grundades redan 1920. Idag har bolaget 135 anställda.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]