Karl Holst blir ansvarig för näringspolitiken för Fastighetsägarna i Kalmar och Kronberg. Foto: Bertil Herzberg.
Publicerat 25 januari, 2017

Fastighetsägarna rekryterar näringspolitiskt ansvarig

Karl Holst har rekryterats som näringspolitiskt ansvarig på Fastighetsägarnas kontor i Kalmar och Kronoberg. Han kommer närmast från en tjänst som politisk sekreterare för Moderaterna i Kalmar län.

I Kalmarregionen och Kronoberg pågår flera stora byggprojekt, bland annat vid Linnéuniversitetet. I Kalmar byggs bostäder i form av både hyresrätter och bostadsrätter. Växjö har en hög tillväxttakt, och i Kronoberg står stads- och regionutvecklingen högt på agendan.

[ Annons ]

– Det är roligt att se att de privata fastighetsägarna tar ett stort ansvar när städer som Kalmar och Växjö växer så det knakar. Fastighetsägarna har tagit en framträdande position nationellt inom området stadsutveckling och det ska bli väldigt intressant att få jobba med de här frågorna i den här regionen, säger Karl Holst, ansvarig näringspolitik på Fastighetsägarna i Kalmar och Växjö.

Fastighetsägarna är mycket nöjda med rekryteringen och tror att Karl Holst kommer att bli en stor tillgång.

– Med sin erfarenhet från partipolitiken kommer Karl bli en stor tillgång för vårt näringspolitiska arbete i hela regionen, säger Torbjörn Sjögren, biträdande näringspolitisk chef på Fastighetsägarna GFR.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]