[ Annons ]

Björn Söderholm slutar som vd för Fastighetsägarna Mittnord efter nästan åtta år. Foto: Fastighetsägarna.
Publicerat 16 november, 2018

Fastighetsägarna Mittnords vd lämnar

Efter nästan åtta år som vd för Fastighetsägarna Mittnord lämnar Björn Söderholm organisationen för att istället bli vd och delägare i det Västeråsbaserade mark- och fastighetsserviceföretaget Markbolagen.

– Efter ett antal år är det nu dags att gå vidare mot nya utmaningar och lämna över den fortsatta utvecklingen av organisationen och dess verksamhet till nya krafter. Min tid som vd för Fastighetsägarna Mittnord och varit rolig och utvecklande och jag är väldigt nöjd och stolt över vad vi inom organisationen såväl regionalt som nationellt har åstadkommit tillsammans, säger Björn Söderholm i ett pressmeddelande.

[ Annons ]

Rekryteringen av en ny vd kommer att inledas inom kort och Björn Söderholm kommer att arbeta kvar som vd under uppsägningstiden till och med den 30 april 2019.

– Under Björn Söderholms tid hos oss har Fastighetsägarna Norr och Fastighetsägarna Mellansverige slagits ihop till Fastighetsägarna Mittnord. Verksamheten och organisationen har vuxit, utvecklats och moderniserats på ett mycket framgångsrikt och bra sätt. Vi har också tagit en aktiv roll i det utökade samarbetet inom Fastighetsägarna på nationell nivå. Allt detta har skett under Björns kloka, tydliga, samarbetsinriktade och affärsmässiga ledarskap. Vi tackar honom för ett mycket väl utfört arbete. Vi förstår och respekterar hans beslut samt önskar honom lycka till med sin nya utmaning, säger Fastighetsägarna Mittnords styrelseordförande Björn R:son Åqvist.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]