Susanna Roback, ny vd för Fastighetsägarna MittNord. Foto: Fastighetsägarna.
Publicerat 21 juni, 2021

Fastighetsägarna MittNord rekryterar vd

Susanna Roback blir ny vd för Fastighetsägarna MittNord. Hon efterträder därmed Andreas Sjöberg, som valt att lämna företaget efter sommaren.

Susanna Roback har en lång bakgrund inom fastighetsbranschen, nu senast som vd för Norrevo Fastigheter i Norrköping. Hon har även varit fastighetschef och tillförordnad vd för Lejonfastigheter, chef för FM centrum inom Region Östergötland samt regionchef och affärschef inom Riksbyggen. Susanna Roback tillträder sin tjänst den 20 september.

– Det är med stor glädje och ödmjukhet jag tillträder tjänsten. Det känns jättespännande att vara delaktig i den fina resa som Fastighetsägarna MittNord är på. Jag är förväntansfull att få träffa medarbetare och medlemmar och hoppas att det ges möjlighet till det under hösten, säger Susanna Roback.

[ Annons ]

Jakten på ersättare till nuvarande vd Andreas Sjöberg har pågått under våren och intresset för tjänsten har varit stort. Fastighetsägarna MittNords ordförande Björn R:son Åqvist är nöjd med rekryteringen av Susanna Roback.

– Det känns väldigt bra, Susanna Roback passar vår kravprofil väl. Hon har en bred erfarenhet av branschen, dokumenterat goda ledaregenskaper och god förståelse för medlemsservice, säger han.

Fastighetsägarna MittNord är en av fyra regioner inom federationen Fastighetsägarna. Regionen sträcker sig över 112 kommuner i norra och mellersta Sverige och innehåller 13 kontorsorter och närmare 70 medarbetare, från Luleå i norr till Norrköping i söder. Antalet medlemmar är 3 500 som tillsammans äger och förvaltar drygt 13 000 fastigheter.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]