[ Annons ]

Hyr lokal i vad som sägs vara landets mest spektakulära pepparkakshus. Hyran går oavkortat till Musikhjälpen.
Publicerat 8 december, 2014

Fastighetsägare storsatsar på pepparkakshuskluster

Hyr lokal i vad som sägs vara landets mest spektakulära pepparkakshus. Hyran går oavkortat till Musikhjälpen.

Detta är vad som utlovas i annonsen: ”Ett spektakulärt pepparkakshus med lokaler inom kontor, handel, restaurang och bostäder”. Faktum är att det är ett helt pepparkakshuskluster som White har ritat, Kungsleden äger och Newsec hyr ut lokaler i. Byggentreprenaden har lagts ut på konditorn Magnus Johansson. Vad det handlar om är en kampanj för att få in pengar till Musikhjälpen.

[ Annons ]

– Musikhjälpens arbete är oerhört viktigt för att samla in pengar till välbehövliga ändamål såsom HIV. Vi som fastighetsägare vill naturligtvis bidra och genom pepparkakshusklustret Houses of Dreams hoppas vi kunna skapa uppmärksamhet och samla in pengar genom att erbjuda smakfulla och flexibla lokaler”, säger Marie Mannholt, marknads- och kommunikationschef på Kungsleden.
I år samlar Musikhjälpen in pengar för att stoppa spridningen av HIV. Målet är att genom ökad kunskap om sjukdomen och pengar till forskning och bromsmediciner kunna förlänga livet för de som drabbas och undvika att fler smittas.

Idag börjar kampanjstarten där företag via Tradera kan buda på lokaler inom kontor, handel, restaurang och bostäder.

– Det är med stor glädje och entusiasm som vi på Newsec deltar i projektet Houses of Dreams eftersom det på ett kreativt och nytänkande sätt bidrar till att försöka stoppa spridningen av HIV viruset. Som uthyrningskonsult känns det extra utmanande att hyra ut lokaler i ett minst sagt spektakulärt pepparkakshus där vi ser fram emot att uppnå nya rekordhyror, säger Max Barclay, vd Newsec Sweden.

Du hittar mer information om pepparkakshuset här.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]