[ Annons ]

Christoffer Börjesson har anställts som chef för digital fastighetsutveckling på Fastighetsägarna Stockholm. Foto: Fastighetsägarna Stockholm.
Publicerat 31 augusti, 2017

Fastighetsägarna Stockholm anställer digital chef

Fastighetsägarna Stockholm genomför en långsiktig satsning för att fastighetsbranschen ska ligga i framkant av den digitala transformationen. Nu anställer organisationen Christoffer Börjesson som chef för digital fastighetsutveckling.

Fastighetsbranschen står inför en digital transformation och därför är digitaliseringen av branschen ett prioriterat område för Fastighetsägarna Stockholm. Som ett led i en längre satsning anställer Fastighetsägarna Stockholm nu Christoffer Börjesson som chef för digital fastighetsutveckling.

[ Annons ]

– Det är fantastiskt roligt att Christoffer börjar hos oss. Fastighetsägarna Stockholm bär ett stort ansvar att kommunicera till medlemsföretagen hur de ska förhålla sig till digitalisering, både vad gäller den egna verksamheten samt i samhället i stort. Och Christoffer är helt rätt person att ta sig an den uppgiften, säger Billy McCormac, vd Fastighetsägarna Stockholm.

Christoffe Börjesson kommer närmast från en tjänst som produktchef på energieffektiviseringsföretaget KTC Control. Han kommer att arbeta med frågor runt digitala funktioner i medlemsföretagens affär. De senaste 10 åren har han arbetat inom fastighetsbranschen med såväl telekom som energi och digitalisering.

– Jag ser mycket fram emot min nya roll hos Fastighetsägarna Stockholm. Jag hoppas kunna driva frågor som säkerställer att medlemsföretagen får rätt förutsättningar, vägledning och verktyg för att skapa nya affärsmöjligheter, säger Christoffer Börjesson.

Christoffer Börjesson tillträder sin tjänst den 1 september.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]