Publicerat 8 februari, 2021

Fastator rapporterar acceptansgrad i tvingade återköpserbjudande av obligationslån

Fastighetsinvestmentbolaget Fastator meddelar att innehavare av bolagets obligationer motsvarande ett nominellt belopp om 12,5 miljoner kronor har accepterat det tvingade återköpserbjudandet som offentliggjordes av bolaget den 20 januari. Det framgår av ett pressmeddelande.

Priset för obligationerna i återköpserbjudandet är 101,00 procent av nominellt belopp. Bolaget kommer även att erlägga upplupen och obetald ränta för obligationerna på likviddagen för återköpserbjudandet i enlighet med villkoren för obligationerna och återköpserbjudandet.

- Det är mycket glädjande att våra obligationsinnehavare visar ett fortsatt starkt förtroende för Fastators förmåga att skapa stabil avkastning. Endast 12,5 miljoner kronor av totalt utestående 1 000 miljoner kronor valde att acceptera detta återköpserbjudande på 101 procent av nominellt belopp, som vi enligt våra obligationsvillkor hade en skyldighet att lämna med anledning av försäljningen av innehavet i Offentliga Hus. Vi ser fram emot att fortsatt förvalta våra obligationsinnehavares kapital och skapa tillväxt för Fastator, kommenterar Knut Pousette, vd för Fastator.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]