Genom att använda närvarostyrda LED-lösningar kan energi sparas utan att göra avkall på visuell komfort och trygghetskänsla. Foto: Fagerhult
Publicerat 13 januari, 2017

Fagerhult bjuder in till ljusutställning

I denna mörkaste tid på året upprepar belysningsföretaget Fagerhult sin inspirerande utställning av utomhusbelysning där mörka skogsdungar förvandlas till gnistrande sagolandskap.

Med ambitionenatt skapa både funktionella och dekorativa ljusmiljöer nyinviger Fagerhult den 9 mars Walk of light – en utställning av utomhusbelysning i direkt anslutning till företagets produktionsanläggning i Habo.

[ Annons ]

Varje armatur är noga utvald och testad i sin rätta miljö. Genom att använda närvarostyrda LED-lösningar visar bolaget på möjligheterna att spara energi utan att göra avkall på visuell komfort och trygghetskänsla. Utställningen innehåller både fast och rörligt ljus i olika färger samt ljud.

Utställningen är uppbyggd kring konceptet ”Walk of Light” och går längs en promenadslinga med ljussättningar som samspelar med de varierande omgivningarna. En mörk skogsdunge har förvandlats till en välkomnande gnistrande glänta och en dunkel gångtunnel är nu en promenad genom John Bauers skogslandskap.

För den som är intresserad av att själv prova på en Walk of light är anmälan öppen till den 21 februari. Besöket inkluderar också en rundvandring inne i Fagerhults produktionsanläggning.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]