[ Annons ]

Fabian Bengtsson har valts till styrelseledamot i Svensk Fastighetsförmedlings styrelse. Foto: Siba.
Publicerat 10 maj, 2016

Fabian Bengtsson ger sig in i bostadsbranschen

Vid årets bolagsstämma beslutade ägarna till Svensk Fastighetsförmedling, som består av 150 franchisetagare, att utse Fabian Bengtsson till ny styrelsemedlem.

Fabian Bengtsson har ett förflutet som vd för hemelektronikkedjan Siba och även som ordförande i NetOnNet AB. Idag är han ledamot i börsnoterade Axfood AB, samt aktiv ägare och ledamot i Waldir och NetOnNet Group AB.

[ Annons ]

– Svensk Fastighetsförmedling är redan i dag den mest lokala mäklarkedjan och de kommande åren är vi fast beslutna att ta ytterligare andelar även på storstadsmarknaderna. Det är en av anledningarna till att vi tar in Fabian Bengtsson i styrelsen. Han har en gedigen bakgrund och kompetens som kommer att bidra till att utveckla vårt arbete framöver. Med vår unika ägarstruktur är vi både snabbfotade och välstrukturerade för att med hög kvalité möta våra kunders högt ställda krav, idag och i framtiden, säger Håkan Hellström, styrelseordförande, Svensk Fastighetsförmedling.

– Det är hedrande att få chansen att vara med och utveckla Sveriges mest lokala och mest serviceinriktade mäklarkedja. Svensk Fastighetsförmedling har en mycket spännande tid framför sig just nu, säger Fabian Bengtsson, styrelsemedlem, Svensk Fastighetsförmedling.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]