Erik Olsson, vd för Erik Olsson Fastighetsförmedling är utsedd till ny ordförande för Fastighetsmäklarförbundet, FMF.
Publicerat 18 maj, 2015

Erik Olsson är ny ordförande för FMF

Erik Olsson, vd för Erik Olsson Fastighetsförmedling är utsedd till ny ordförande för Fastighetsmäklarförbundet, FMF.

På årsmötet i maj röstades Erik Olsson, VD för Erik Olsson Fastighetsförmedling, in som ny ordförande för Fastighetsmäklarförbundet (FMF). Erik har varit ledamot i styrelsen i två år och avser att fortsätta strategiarbetet han initierat inom FMF, utifrån den strategiska plattformen, SEKO som står för service, ekonomi, kvalitet, opinion.

[ Annons ]

– Det känns givetvis jätteroligt att ha fått detta förtroende, säger berättar Erik Olsson. Nu ser jag fram emot att få driva organisationen vidare mot nya mål tillsammans med resten av styrelsen och vår VD.

Erik fortsätter med att berätta att han redan nu haft mycket kontakt med medlemmarna och att det är roligt att höra att man uppfattar att FMF utvecklats kraftigt de senaste två åren.

– Fokus måste alltid vara medlemsnytta och hur vi skall kunna bidra till att skapa ett bra förbund för våra medlemmar. Men jag är övertygad om att vägen dit går genom kvalité och att vi på olika sätt kan stärka branschen och skapa de bästa förutsättningarna för våra medlemmar och våra medlemmars kunder. Nu ser jag fram emot att engagera mig i detta uppdrag och det hoppas jag skall märkas ute bland medlemmarna, avslutar Erik.

Den förre ordföranden, Pasha Sabouri, är kvar som styrelseledamot.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]