Foto: Lisa Söderberg
Publicerat 4 oktober, 2019

Ekologisk restaurang till Metropol

Restaurangen Stair Metro flyttar in i företagshuset Metropol i Sundsvall. Inriktningen är ett hållbart kafé-, lunch-, och cateringutbud.

Stair Metro är ett dotterbolag till Stair i Sundsvall, som etablerades 2016 och driver fem andra kafé- och restaurangverksamheter i Sundsvall under namnen Stair Coffice och Stair Kulinar. Stair Metro kommer att servera mat och fika med hög kvalitet från sjysta leverantörer. Allt med ett klimatsmart, närproducerat och hållbart tänk.

[ Annons ]

Anna Frisk, ägare och vd, Stair i Sundsvall säger i ett uttalande att man hittat en bra partner i fastighetsägaren Diös.

– Idag är vi lite spretiga, med många olika verksamhetsben och det är dags för oss att renodla och då blev den här etableringen perfekt!  Självklart kommer vi, precis som på våra andra enheter, enbart servera den typ av mat som vi kan stå för. Det vill säga 100 procent fokus på hållbarhet och bra råvaror – det är en självklarhet för oss och vi ser en ständigt ökad efterfrågan på det, säger hon.

Jenny Svensson, förvaltare, Diös, är nöjd med sin nya hyresgäst.

– Det är jättekul att Anna och Patrik väljer att etablera sig. Stair Metro kommer bidra till helt nya möjligheter för husets hyresgäster att nätverka och mötas tillsammans över en hållbart producerad lunch eller fika. Stair Metro är en stark etablering för oss och de är välkända entreprenörer i stan. Nu ser vi fram emot öppning, säger hon i en kommentar.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]