[ Annons ]

Sara Albrecht, projektutvecklingschef på Einar Mattsson Projekt AB. Foto: Einar Mattson.
Publicerat 21 februari, 2017

Einar Mattsson rekryterar projektutvecklingschef

Einar Mattsson har rekryterat Sara Albrecht som blir projektutvecklingschef över en projektverksamhet med nästan 2500 bostäder. Hon kommer närmast från Stockholms studentbostäder.

– Sara Albrecht delar vårt kundfokus och viljan att utveckla bostadsaffären, med en bred erfarenhet av både nyproduktion och förvaltning. Hennes bakgrund som jurist och kunskap om bland annat fastighets- och entreprenadrätt är en styrka när det kommer till att arbeta strategiskt i ett projekts alla skeden. Hon är helt rätt person att driva vår projektutvecklingsverksamhet framåt, säger Mikael Anjou, vice koncernchef, i ett pressmeddelande.

[ Annons ]

Sara Albrecht kommer senast från Stockholms studentbostäder där hon arbetat som förvaltningschef. Hon har sju års erfarenhet från olika roller på HSB Bostad, däribland som chefsjurist och affärsområdeschef för nyproduktion. Hon är utbildad jurist och har undervisat vid KTH och Stockholms universitet.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta på Einar Mattsson som har en tradition som stark och kvalitetsmedveten samhällsbyggare i Stockholm. Att arbeta med långsiktighet och kvalitet är frågor jag gärna prioriterar, säger Sara Albrecht.

Hon tillträder sin nya tjänst den 22 mars.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]