Tomas Fors är ny fastighetschef på Einar Mattssons, då han ansluter från Trygg Hansa.
Publicerat 4 september, 2017

Einar Mattsson rekryterar från Trygg Hansa

Martin Fors har tillträtt tjänsten som fastighetschef på Einar Mattsson. Han kommer närmast från Trygg hansa där han var ekonomichef.

Som fastighetschef har Fors ägaransvaret för Einar Mattssons fastigheter. Det innebär bland annat att han företräder Einar Mattssons fastighetsägande på marknaden.

[ Annons ]

– Våra fastigheter är våra finansiella muskler och gör att vi kan utveckla nya bostäder och återinvestera i befintliga fastigheter över konjunkturcyklerna. Martin Fors kommer med sin kompetens kunna bidra till en jämn och trygg värdeutveckling, säger Einar Mattssons koncernchef Stefan Ränk.

Einar Mattsson bestånd utgörs av fastigheterna i Einar Mattsson Fastighets AB och ägarnas övriga fastighetsinnehav. I beståndet ingår 94 fastigheter i Stockholm med 5 200 lägenheter och ett hyresvärde på 590 miljoner kronor.

– Våra kunder bidrar till värdet på fastigheterna. Initialt kommer jag att arbeta för att sätta ett ännu tydligare få in kunden i centrum för vår affär. Eftersom vi befinner oss på en marknad där priset på vår tjänst regleras är det en stor utmaning, säger Martin Fors själv om sitt nya uppdrag.

Martin Fors tillträde tjänsten den 1 september.

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]