Bild: Einar Mattsson.
Publicerat 3 mars, 2020

Einar Mattsson lockar med kostnadsfri mat – igen

Den andra säljetappen av Einar Mattssons brf Skulpturparken inleds den 5 mars. Då erbjuder företaget kostnadsfri mat för de som köper bostad i projektet.

I samband med försäljningsstarten i Skulpturparken under hösten 2019 erbjöd Einar Mattsson de som köpte bostad innan årsskiftet på kostnadsfri mat i 12 månader. Inför den andra etappen, som startar den 5 mars, nylanserar och uppdaterar man erbjudandet där köpare matpengar i tre månader. Den månatliga summan de boende får baseras på lägenhetens storlek. Köper man exempelvis en tvåa fylls matkontot på med 3 000 kronor varje månad.

[ Annons ]

– Det ska vara enkelt och bekvämt att bo i ett Einar Mattsson-hus, därför vill vi att så många som möjligt ska få uppleva fördelarna med digitala lås. Genom att erbjuda fri mat i tre månader under en längre tidsperiod kan fler ta del av denna möjlighet, säger Jonas Palén, Sälj- och marknadschef på Einar Mattsson Projekt.

De boende beställer maten via Mathems webbplats eller mobilapp och släpper in leverantören via sin mobiltelefon. Alla leveranser filmas och kunden får ett videokvitto när leveransen är slutförd.

– På Mathem brinner vi för att förenkla livet för våra kunder. In i kylen-leveranserna är ett sätt att underlätta vardagen ytterligare och det känns jättekul att Einar Mattsson valt oss som partner i detta samarbete. Nu kan vi gemensamt sträva efter att ge våra kunder en ökad livskvalitet, sa Sara Tranarp, ansvarig för affärsutveckling och partnerskap på Mathem när erbjudandet lanserade i höstas.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]