[ Annons ]

Bild: Egnahemsbolaget
Publicerat 22 februari, 2018

Egnahemsbolaget bygger i Göteborg

Egnahemsbolaget bygger 66 nya bostadsrätter i Övre Lövgärdet. Det innebär att området få nya bostäder för första gången på 40 år.

Byggnationen inleds under våren och det handlar om tre punkthus på sex våningar, med 22 bostadsrätter i vardera hus.

[ Annons ]

– Vi tror starkt på denna satsning av nya bostadsrätter i Övre Lövgärdet. Poseidon har gjort omfattande renoveringar av sina hyresrätter i området och nu kompletterar vi med nya bostadsrätter. Att blanda upplåtelseformer gagnar alla bostadsområden och idag finns bara hyresrätter här. De i området som är sugna på att börja sin boendekarriär kan göra det utan att flytta, och fler kan flytta hit, säger Mikael Dolietis, vd på Egnahemsbolaget.

Lägenheterna i husen består av tvåor, treor och fyror och samtliga har balkong. Inflyttning beräknas till någon gång under 2019.

– Vi har pratat med flera som bor i Övre Lövgärdet och många trivs fantastiskt bra här och vill aldrig lämna området på grund av de många kvaliteterna i området. Dessa kvaliteter blir nu vår uppgift att sprida eftersom de är okända för många runt om i Göteborg. Jag uppmanar alla att ta sig en tur hit ut. Här är lugnt och lummigt och nära till Surtesjöns sandstrand och hela Vättlefjälls naturreservat som granne, säger Annika Mayer, marknads-och försäljningschef på Egnahemsbolaget.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]