Kista Foto: Shutterstock
Publicerat 24 maj, 2019

Dubbla uthyrningar för Kungsleden

Kungsleden hyr ut två lokaler på 2 325 och 1 121 kvadratmeter till Tibble Gymnasium respektive Enaco Sverige. De båda fastigheterna är belägna i Kista, norr om Stockholm.

Skolkoncernen Tibble Gymnasium hyr 2 325 kvadratmeter specialanpassade lokaler på Isafjordsgatan 30 C på ett tioårigt avtal och får tillträde till lokalerna den 1 juni 2020.

[ Annons ]

– Det känns väldigt bra att vi har hittat den perfekta lokalen för starten av vår nya gymnasieskola, Tibble Campus Kista. Kista är ett framtidsområde och skolans närhet till Stockholms universitets institution för data- och systemvetenskap samt KTH:s Electrum skapar unika möjligheter för våra elever, säger Niklas Pålsson, vd Tibble Gymnasium.

Enaco Sverige, som levererar samhälls- och verksamhetskritisk infrastruktur som exempelvis datahallar och reservkraft, hyr 1 121 kvadratmeter nyrenoverade kontorslokaler på Skalholtsgatan 9. Avtalet löper på fem år och Enaco får tillträde till lokalerna den 1 augusti 2019.

– Vi är mycket nöjda över att vi har hittat en lokal som passar våra behov i ICT-klustret Kista och ser fram emot att flytta in”, säger Björn Pihlgren, chef för affärsstöd på Enaco Sverige AB

 

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]