Foto: Svenska hus
Publicerat 9 maj, 2018

Dubbla rekryteringar av Svenska hus i Göteborg

Camilla Berglund och Henrik Sjölin är de två senaste tillskotten till Svenska hus i Göteborg. Den förstnämnda tar rollen som ny uthyrningsansvarig, medan den sistnämnda blir ny ansvarig fastighetsutvecklare.

– Jag är mycket nöjd med rekryteringarna, som innebär ett starkt tillskott till Göteborgsteamet och deras arbete att fortsatt förvalta och utveckla fastighetsbeståndet. Vi fortsätter vår resa i regionen med att skapa värden och generera lönsamhet, säger Daniel Massot, VD på Svenska Hus.

[ Annons ]

Både Henrik Sjölin och Camilla har lång erfarenhet från Fastighetsbranschen, i bostadsutveckling respektive uthyrning, förvaltning och relocation management. Camilla Berglund kommer senast från Peab medan Henrik Sjölin ansluter Bonava.

– Camilla och Henrik är två personer som passar bra in i vår organisation. Deras värderingar är i linje med Svenska Hus, med stort personligt engagemang, entreprenörskap och affärsmässighet. De kompletterar med sin kompetens och erfarenhet varandra väl vilket kommer vara en stor fördel i vår fortsatta utveckling i Göteborgsregionen, säger Cecilia Bergman, regionchef Svenska Hus i Göteborg.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]