Foto: Atrium Ljungberg
Publicerat 12 juni, 2018

Dollarstore öppnar i Gränbystaden

Dollarstore flyttar in i Gränbystaden och öppnar därmed sin första butik i Uppsala. Det är Atrium Ljungberg som hyr ut den 4 700 kvadratmeter stora lokalen.

Dollarstore slår upp portarna den 25 januari, på övre plan i en 11 400 kvadratmeter stor fastighet där även Jula, Jysk och Rusta flyttar in hösten 2018.

[ Annons ]

– Vi är väldigt glada över den starka utvecklingen i Gränbystaden, som under föregående år hade drygt nio miljoner besökare. Atrium Ljungberg har stort fokus på hållbar stadsutveckling och på att skapa platser där människor trivs och vill vara. Dollarstore är ett helt nytt koncept för Uppsala och vi är mycket stolta över att man väljer Gränbystaden för sin första etablering här, säger Jan Hammarling, marknadsområdeschef Gränbystaden.

Butiken i Gränbystaden blir lågpriskedjans 74:e i Sverige.

– Vi vet att vi har varit efterfrågade i Uppsala under en längre tid, och det känns fantastiskt bra att vi äntligen får öppna en butik här. Vi ser fram emot öppningen och vi hoppas att Uppsalaborna gör desamma, säger Jennie Ahlberg, etableringsansvarig Dollarstore.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]