Foto: Fastigo
Publicerat 23 maj, 2018

Diös vinner Fastigopriset

Årets vinnare av Fastigopriset är utsedd. Det blir Diös som får utmärkelsen, för sin satsning på att "kompetensutveckla och certifiera hela driftsorganisationen till fastighetstekniker.”

Den fullständiga motiveringen som ligger till grund för utmärkelsen lyder: ”För företagets medvetna satsning på att höja kunskapsnivån genom att certifiera hela driftsorganisationen till fastighetstekniker. En viktig förutsättning för ett hållbart arbetsliv är att kompetensnivån är hållbar över tid. Årets vinnare av Fastigopriset är Diös Fastigheter AB.”

[ Annons ]

– Vi är väldigt stolta över att få ta emot Fastigopriset för våra satsningar på kompetensutveckling av våra medarbetare. Som pionjär i branschen, både genom Diös Academy och certifieringen av vår driftsorganisation, stärker vi också vår position inom stadsutveckling. Engagerade och kompetenta medarbetare är våra bästa ambassadörer som bidrar till bättre relationer och fler affärer, säger Knut Rost, VD på Diös, som tog emot priset i samband med Fastigos stämma som gick av stapeln under tisdagen.

Priset har olika teman varje år. Årets tema är hållbart arbetsliv och därför vill man i år lyfta fram åtgärder som främjar en god arbetsmiljö, något som man alltså anser att Diös har gjort.

– Det känns helt rätt att Diös är årets vinnare av Fastigopriset. Många företag inom fastighetsbranschen gör många goda insatser för att främja ett hållbart arbetsliv med deras satsning på kompetensutveckling är unik, säger Mona Finnström, VD på Fastigo.

Fakta, Fastigopriset:

Fastigopriset delas i år ut för nionde gången. Syftet är att synliggöra fastighetsbranschen som en attraktiv bransch att arbeta i och att premiera de bästa arbetsgivarna.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]